Анонс мандрівки: В пошуках східних земель (18-20.06)

anons east travel

Золтон всім мандрівникам!! Настав час на новий треш і, звісно ж, цікаві місця;)

Коли і куди: 18-20 червня, Східні терени України;)
Старт: Субота (18) о 08:20, Левада
Фініш: Понеділок(20) о 20:00
Вартість: як завжди безкоштовно ^_^

Аллоха кортоха! Тут привалило три дні вихідних, і я впевнений що багацько людей ніколи не було ще в Луганській області, або не були де ми будемо, або і там були.. ну ви поняли...) Вощєм всі і так знають що #findway то весело і треш, тому одразу основна інфа:

Катаємо в основному електронами. Бюджет на дорогу приблизно 150 грн, але мабуть менше так як електронами, особливо якщо ви ще студент;) Ми не їдемо в зону АТО, будемо доволі далеко від цього всього:) З собою мати каремат\спальник\гроші\смаколики та зареєструватись, для того перейдіть на гугло форму (два поля) http://goo.gl/forms/W0SVPrtbQWavu99K2 або заповніть форму прямо тут унизу анонсу.

 

Корокто про наш план: Зранку 18ого їдемо до Куп'янську, в обід прибуваємо, гоцаємо містом, міловим кар'єром, може заброси які будуть, ночуємо на березі Осколу в наметах.

купянск куп янськ меловой карьер
Другий день стартуємо електроном до Лисичанську, в обід також прибуваємо, гуляємо містом, террікони покоряємо, заглянемо на заброси та якісь ще там наче є дюрки з покинутими шахтами. Вощєм ночуємо тепер в наметах на березі Сіверського донцю;)

лисичанск лисичанськ фото мандри
Третього дня покоряємо зранку Сєвєродонецьк, потім стрибаємо на маршрутку до Лиману, там трошки гуляємо та електроном до Харкова.

северодонецк фото сєвєродонецьк цент площа

Приблизно ці три дні будуть виглядати ось так:

мапа мандрів на вихідні

Реєстрація:

 

Літо на нас чекає!

0
#FINDWAY TRAVEL WEEK 2016
#FINDWAY АНОНС Подій та мандрівок на літо 2016

Читайте також: