зорепади 2017 україна всі астрономічні явища файндвей
Всі ми знаємо в який момент найкраще загадувати бажання. Ми робимо це обов'язково на день народження, на новий рік опівночі і, звичайно ж, коли падає зірка. Всі ці хитрощі знає кожен. А чи знайоме вам як це необхідно робити правильно? Або те, що всі ці зорепади мають свої назви та особливості? Отже, щоб ви не упустили жодної можливості загадати бажання, ми склали для вас календар зорепадів на 2017 рік.

Зорепад Ліріди в 2017 році - з 16 по 22 квітня

Наступного зорепаду доведеться чекати довго, а саме до самого квітня місяця. Метеорний потік Ліріди буде не таким великим як попередній, в годину можна буде спостерігати приблизно 20 метеорів на годину. Набирати свою силу зорепад почне вже з 16 квітня, але піку досягне лише 21 або 22 числа. Знайти його можна близько зорепаду Ліри, яке і лягло в основу назви метеорного потоку. А побачити його можна буде знову тільки в Північній півкулі, в інших куточках земної кулі це явище буде не таким чітким і помітним.

А ось астрологи кажуть, що безслідно зорепад Ліріди не пройде. В першу чергу метеорний потік вплине на творчі здібності. Творчих людей відвідає натхнення, захочеться творити і створювати щось нове і цікаве. Не упускайте цю можливість і викладайтеся по повній, адже це вам під силу, тільки необхідно докласти зусиль. Також і працездатність ваша підвищиться, якщо постаратися, то в цей період можна домогтися небувалих успіхів. Інтуїцію і передчуття ігнорувати не варто, адже саме вони зможуть допомогти вам у вирішенні складних питань.

 

Зорепад Акваріди в 2017 році - з 28 по 30 липня

Цей зорепад за величиною буде приблизно таким же як і попередній. Починається він 12 липня, а пік його активності припадає приблизно на 28 - 30 число. Щоб побачити її потрібно дивитися необхідно в південну частину небосхилу, близько сузір'я Водолія. О першій годині цей зорепад може давати близько 20 метеорів. Побачать його в південній частині півкулі.

Сузір'я Водолія - ​​це символ води, яка породила все живе на Землі. А тому в цей раз і загадувати бажання необхідно по особливому. Якщо ви знаходитесь вдома, то його необхідно проговорити над склянкою води, якщо ж на природі, то в цьому випадку руки краще опустити в воду.

 

Зорепад Аріетіди в 2017 році - з 22 травня по 2 липня

Зорепад Аріетіди називають одним з найбільших денних (радіо-) метеорних потоків. Його активність триває більше місяця (з 22 травня по 2 липня), а піку досягне 7 червня. Аріетіди надзвичайні ще й тим, що вони найбільш інтенсивні саме після сходу сонця. В цьому році максимальна кількість метеорів не повинно перевищити 60 на годину. Цей зорепад чітко можна побачити в Південній частині півкулі, однак неозброєним оком метеорний потік побачити складно, тільки за годину до сходу сонця і краще озброїтися біноклем. Розташується метеорний потік близько сузір'я Овен.

У цей період нам доведеться зіткнутися з проблемами з оточуючими людьми, більш того то, як ви будете дивитися на ці негаразди будуть відображати вас самих. Те, що ви побачите в людях - є точною характеристикою вас самих. Тому варто переорієнтувати свої думки на більш позитивні. Також цей час обіцяє кардинальні зміни у відносинах. Це може бути сварка, або навпаки, ви можете зі своєю другою половинкою перейти на новий рівень.

все звездопады 2017 точные даты

 

Зорепад Персеїди в 2017 році - з 9 по 13 серпня

Він також входить у велику трійку найбільших зорепадом. Його можна назвати одним з найкрасивіших метеорних потоків. Починається він, як правило, приблизно 17 липня, а піку досягає 9-13 серпня. У 2017 році апогею Персеїди досягнутий в ніч з 12 на 13 серпня. Максимальна кількість горючих частинок може досягти більше 200 на годину. Щоб його побачити потрібно дивитися в бік сузір'я Персея. Спостерігати його можна тільки в північній півкулі.

Зорепад Персеїди - це один з найстаріших метеорних потоків. Згадки про нього можна знайти ще в 36 роках нашої ери. Приблизно в восьмому столітті Персеїди отримав назву "сльози святого Лаврентія". А все тому що в Європі саме на найактивніший період цього метеорного потоку припадає фестиваль Святого Лаврентія.

Для того, щоб побачити зорепад Персеїди, досить знайти місце, де буде хороший між небом та й бажано в цей час перебувати подалі від усіх джерел світла. І не забудьте загадати бажання, адже згідно з легендою саме в цей період збувається все те, що ні подумаєш. Однак, необхідно запам'ятати одну важливу деталь - в цей час потрібно перебувати одному. Для досягнення більшого успіху, потрібно порахувати стільки падаючих зірок, скільки становить сума вашої дати народження. Тільки після цього загадувати бажання і пам'ятайте - ніяких негативних думок.

Традиційно, на цей зорепад буде проходити фестиваль #NametFEST, який об'єднує в собі любов до подорожей та зоряного неба. Про попередній НаметФЕСТ ви можете подивитись тут: http://find-way.com.ua/statti/anonsy/item/45-nf

А вся актуальна інформація по фестивалю в цьому році буде оновлюватись у групі зустрічи тут: https://vk.com/nametfest

 

Зорепад Драконіди в 2017 році - з 8 по 10 жовтня

Цей зорепад бере свій початок в перших числах жовтня, а піку досягає 8-10 числа. Максимальне число метеорів на годину зазвичай не перевищує і 15. Від багатьох метеорних потоків Драконіди відрізняються тим, що найчастіше мають жовтуватий або червонуватий окрас. Побачити його можна близько сузір'я Дракона в Північній півкулі.

Назва цього сузір'я ми маємо завдяки легенді про золотих молодильні яблука, які зберігав дракон Ладон в саду Геперсід. Згідно з міфом його батьками були морські чудовиська, які були братом і сестрою. Батьків Ладона звали Форікс і Кето. Виглядав він страхітливо - хвіст його стосувався самого пекла, а тіло знаходилося глибоко в землі. Також у нього було сто голів, які розмовляли різними мовами.

У китайській міфології дракон - це символ енергії, довголіття, стихію грунту. Тому в період зорепаду кожен з нас відчує в собі небувалу енергію, проявить добру працездатність. Але разом і з тим, може прийти дратівливість, зайва емоційність і нетерпимість. Тому в цей час постарайтеся стримувати себе і не засмучуватися через дрібниці. Краще зосередитися на тому, чого ви хотіли б досягти.

 

Зорепад Оріоніди в 2017 році - з 2 жовтня по 7 листопада

Оріоніди відносяться до середніх по величині зорепад, який в годину дає близько 15 метеорів на годину. Свого піку зорепад досягає приблизно 20-21 жовтня, а період його активності триває з 2 жовтня за 7 листопада. Зорепад відбудеться близько сузір'я Оріон. Цей метеорний потік можна буде побачити і в південному, і в північній півкулях.

Багато астрологи радять в цей період намагатися стримувати свої емоції, хоч це і важко буде зробити. У будь-якій ситуації намагайтеся проявити свою витримку. Знайте, що всі проблеми, які вам належить зустріти на шляху вам під силу вирішити, не сумнівайтеся в собі. Якщо ви не розгубитеся, то вже зовсім скоро зможете перейти на новий етап в житті.

когда будут звездопады в 2017 году

 

Зорепад Леоніди в 2017 році - з 14 по 21 листопада

Активність метеорного потоку Леоніди починається з 14 листопада і закінчиться 21. Свого піку зорепад досягне приблизно 16 числа. Леоніди дають приблизно 10-15 метеорів на годину. У Північній півкулі його видно буде дещо краще, ніж в південному. Для того, щоб його побачити спеціальних приладів не потрібно, так як він буде помітний неозброєним оком. Його унікальність полягає в тому, що кожен 33 роки цей метеорний потік перетворюється на справжню зоряну бурю. Однак, на жаль, в цьому році такого видовища не очікується, таку бурю ми побачимо тільки в 2034 році.

Зорепад відбудеться в сузір'ї Лева, це говорить про те, що в кожному з нас може прокинутися справжній художник. Звичайно ж, не обов'язково, що ви почнете малювати картини. Можливо вам захочеться писати вірші чи романи, втілювати в життя нові проекти на роботі, в загальному ваш творчий потенціал на висоті, не пропустіть цей момент. Ось тільки на роботі не забувайте і про своїх колег, якщо ви будете домагатися своїх цілей, думаючи тільки про себе, то успіху не буде. Але і про свої інтереси забувати не варто, знайдіть золоту середину.

 

Зорепад Гемініди в 2017 році - з 4 по 17 грудня

Зорепад Гемініди - це останній метеорний потік в році, він же входить в "велику трійку" зорепадом. Період його активності починається приблизно 4 грудня, а закінчується 17, апогею досягне приблизно 13-14 числа. Це один з найбагатших зорепадом і в годину дає більше 200 метеорів. Видно його буде тільки в Північній півкулі. Згідно з дослідженнями астрономів, вік цього метеорного потоку становить понад 1000 років.

Радіант метеорного потоку знаходиться в сузір'ї Близнюків. Це означає, що в цей період у багатьох сферах вас чекає успіх, тільки для цього необхідно постаратися. Не сидіть на місці, а дійте - робіть перший крок, втілюйте в життя нові проекти, фантазуйте, приймайте важливі рішення. Будьте впевнені, що все це піде тільки на користь. А якщо будете загадувати бажання, то не забудьте і про кар'єру. Вважається, що саме в цей період бажання, що стосується роботи точно втілиться в життя.

Тож не пропустіть ці неймовірної красоти явища, і ваш рік наповниться приємними спогадами!

Ваш #FINDWAY :)

коли будуть зорепади у 2017 році